Alanya CHP Gençlik’ten istifa haberlerine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KAMUOYUNA DUYURU

Geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında yer alan ‘CHP Gençlik Kolları’nda İstifa’ konulu haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duyulmuştur. Söz konusu haberlerde yedek yönetim kurulu üyemiz Ceren Yıldırım ile il kongre delegemiz Cemre Yıldırım’ın görevlerinden istifa ettikleri ve CHP Alanya Gençlik Kolları için ‘varlığı ile yokluğu belli olmayan’ ifadelerini kullandıkları iddia edilmiştir.

Haberlerde adları geçen yedek yönetim kurulu üyemiz ve il kongre delegemizin istifaları söz konusu olmayıp, görevlerinin başında bizler ile birlikte iktidar mücadelemize devam etmektedirler. Örgütümüzün seçilmiş Gençlik Kollarına zarar vermek amacıyla son yıllarda türeyen bazı oluşumların bu tür yanlış bilgileri basın kurumlarına göndermeleri ve tarafımızdan teyit alma gereği dahi duyulmadan bu bilgilerin haber konusu yapılması kamuoyunda sadece CHP Alanya Gençlik Kolları’na değil, partimize ve bizlerle aynı mücadeleyi sürdüren her yaştan bütün yol arkadaşlarımıza, onların emeklerine zarar vermektedir.

CHP Alanya Gençlik Kolları dimdik ayaktadır ve yaptığı çalışmalar ile partili ve partisiz kamuoyunun büyük bir kesiminde takdir toplamıştır. ‘Meyve veren ağaç taşlanır.’ atasözünden yola çıkarak bu tür algı operasyonlarının bizleri yolumuzdan alıkoyamayacağının, bizlere zarar veremeyeceğinin aksine bizleri daha da inançla mücadelemizi sürdürmemiz konusunda motive ettiğinin bilinmesini isteriz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, yapacağımız çalışmaların güvencesidir.”