CHP'nin Gazipaşa'da belediye başkan adayını belirlemek amacıyla önseçim yapıldı. Başkan adayları Mehmet Ali Yılmaz, Murat Özçelik, Yavuz Çelik, Selçuk Özdemir, Hidayet Bilgiç ve Ali Güzel'in tanıtılmasının ardından hepsine birer konuşma hakkı verildi.

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç gözetiminde yapılan önseçimde daha sonra oy kullanımına geçildi. 1369 üyenin oy kullandığı seçimde, geçerli 1344 oyun 398'ini alan Mehmet Ali Yılmaz ilk sırada yer aldı. Murat Özçelik 377 oyla ikinci, Yavuz Çelik 262 oyla üçüncü, Selçuk Özdemir 260 oyla dördüncü, Hidayet Bilgiç 24 oyla beşinci, Ali Güzel ise 23 oyla altıncı oldu. 25 oy ise geçersiz sayıldı.

Mehmet Ali Yılmaz, "Beni bir aylık sürede bağrınıza bastınız, çok mutlu ettiniz. Bu yarışın bir kaybedeni yoktur. Bu yarışta partimiz kazanmıştır. İnşallah 31 Mart'ta da partimiz kazanacaktır. Hepinizin huzurunda benimle birlikte köy köy, mahalle mahalle dolaşan aday adayı arkadaşlarımın her birine teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız. 31 Mart'ta Gazipaşa'da belediye başkanı olarak beni seçerseniz asıl mutluluğu o zaman yaşayacağız" dedi.