Mimar Sebahat Çevik, CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla Konyaaltı Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. CHP Antalya il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Sebahat Çevik, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin aydınlık çatısı altında, sizlerin önünde Konyaaltı Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamaktan onur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

Klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkacağını, Konyaaltı'nı yeni nesil belediyecilik anlayışıyla yönetmeye talip olduğunu söyleyen Çevik, "Alışılmış, klasik belediyecilik değil yeni nesil belediyeciliği gerçekleştireceğim. Size bu konuda söz veriyorum. Halkla, kurumlarla, iş dünyasıyla bir paydaşlık merkezi kuracağım. Tarihsel ve kültürel değerleri koruyacağım. Hiçbir ayrım yapmadan yurttaşlarımızın sorunlarını çözeceğim, eylem planlarında bulunacağım. Konyaaltı'nı ayrıcalıklı bir yıldız yapan, kültürel ve doğal özelliklerini koruyacağım. Yeni trend belediyecilik uygulamaları yapmak için geliyorum" dedi.

Bir eş ve bir anne olduğunu vurgulayan Sebahat Çevik, "Ben bir eşim, bir anneyim, bir mimarım, bir bürokratım, proje insanıyım, uygulamacıyım, iyi bir yurttaşım, iyi bir kentliyim. 10 yıllık belediyeciliğimde gerçekleştirdiğim hem Antalya'da hem Manavgat'ta pek çok projem var. Onları göreceksiniz, görüyorsunuz. Bunlar benim teminatım. Yani siz bu şehri emin ellere bırakacaksınız, bu emaneti emin ellere bırakacaksınız. Onun için karşınızdayım, adayım" diye konuştu.