Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 26 Nisan Salı Günü,  CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ı ilçede ağırladı. Salı Günü saat 10.30 itibarıyla başlayan görüşmelerde, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve CHP ilçe yöneticileri de eşlik etti.  Milletvekili Çetin Osman Budak, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte CHP İlçe başkanlığını ziyarette bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Partililerin görüş ve taleplerini tek tek dinleyen Antalya Milletvekili Budak, ardından Gazipaşa Belediye Başkanlığı’nı, Esnaf ve Sanatkârlar Odasını,  Sebze ve Meyve Halini, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneğini ziyaret etti.

“TARIMIN BAŞKENTLERİNDEN BİRİ OLAN GAZİPAŞA’DA SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

CHP İlçe başkanlığında partililerle bir araya gelen CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Tarımın başkentlerinden biri olan Gazipaşa’da sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Bizler yaşayan değil, daha çok yaşanan sıkıntıları bilen taraf olarak sizlerle bir araya geliyoruz.  Gazipaşa’mızın genel geçim kaynağı tarım olduğu için bu başlık üzerinde konuşmalar yapacağız. Türkiye gündeminden düşmeyen ekonomik krize karşı nasıl bir çözüm yolu üretebileceğimiz konusunda, bu durumdan en çok etkilenen sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedim. Kırk şehrimize ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, Gazipaşa’ya da siz değerli vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini dinlemek amacıyla geldim. Bizlere ilettiğiniz taleplerin notunu aldık. Görüşleriniz bizim için çok kıymetli. Taleplerinizi önemsiyor,  her zaman arkanızda olduğumuzu ifade ediyoruz.” Sözlerini ifade edip partililerin görüş ve önerilerini dinledi.

VEKİL BUDAK İLÇEDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

İlçe Örgütü Ziyaretinin ardından Gazipaşa Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vekil Budak, Gazipaşa belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve ilçe yöneticileri ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği ve İlçe Toptancı Haline ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, vatandaşların beklentilerini, görüşlerini ve taleplerini dinledi. Milletvekili Budak, Gazipaşa’nın kültür ve doğa harikası bir kent olduğunu işaret ederek, kentin çözüm bekleyen sorunlarını ve vatandaşlardan gelen taleplere ilişkin önerileri de not alarak, bunları en kısa sürede değerlendireceklerini ve çözüm getireceklerini söyledi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’la gerçekleştirdikleri ziyaretlerin verimli olduğuna değinerek “CHP Antalya Milletvekilimiz Çetin Osman Budak’ı bu güzel bahar gününde Gazipaşa’mızda ağırladık. Sevgili Vekilimiz ile İlçe örgütümüzde buluşup, Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza,  Sebze ve Meyve Halimize, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneğimize ve esnafımıza ziyaretlerde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde,  vatandaşlarımızın beklentilerini, görüşlerini ve taleplerini dinleyip, fikir alışverişleri yaptık. Gazipaşa’mıza gerçekleştirdiği nazik ziyaret için kıymetli vekilimize çok teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.