Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 31 Mart Yerel Seçimleri için Alanya’da çalışmalarına devam etti. Kayabaşı, Konaklı ve Sugözü Mahallelerinde hemşerileriyle bulaşan Çelik, cumhur ittifakı adayları Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel için destek istedi. Menderes Türel’in Alanya’ya yaptığı hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlatan Çelik: ‘’Gönül adamı, hizmetin ustası yol arkadaşımız Menderes Türel 5 yılda tarih yazdı.  Yeni dönemde de yeni projelerle, tevazu, samimiyet ve gayretle Alanya daha fazla yatırım ve hizmete kavuşacak. Cumhur ittifakı adaylarımızın hizmetleriyle Alanya marka şehir olacak İnşallah’’ dedi.

‘’Alanya marka şehir olacak’’

Sena Nur Çelik, büyük katılımın olduğu mahalle toplantılarında Menderes Türel’in çalışmalarıyla uluslararası ödüller aldığını belirterek, ‘’Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalıştı. Hem gönüllere dokundu hem de Antalya ve Alanya’yı tarihi hizmetlerle buluşturdu. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden tarıma her alanda örnek gösterilen projelere imza attı. Antalya’yı köprülü kavşaklarla, raylı sistemle tanıştırdı. Menderes Türel, hem dünyayı hem de belediyeciliği çok iyi biliyor. Antalya’da 5 yılda tarih yazdı. Alanya’yı da bir çok hizmete kavuşturdu. Turizm alanında Alanya’mızın yıldızını parlatmak için altyapı sorununu bitirmek üzere 5 yıldır ilçemize hizmet üstüne hizmet getirdi. Mahallelerimize yollar içme suyu altyapıları, kanalizasyon, arıtma tesisleri,  sondajlar, su depoları ve yağmur drenaj hatları yapıldı. İlçemizin eksiklerini gidermek için yoğun çaba gösterdi. Yeni dönemde de yeni projelerle, tevazu, samimiyet ve gayretle Alanya daha fazla yatırım ve hizmete kavuşacak. Cumhur ittifakı adaylarımızın  hizmetleriyle Alanya marka şehir olacak İnşallah’’ şeklinde konuştu.

‘’En uzak mahallelerin bile hiçbir eksiği kalmayacak’’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 880 milyon TL’lik yatırımla Alanya’da büyük bir değişim gerçekleştirdiğine dikkat çeken Çelik, şunları söyledi: Maalesef fetret döneminin yaşandığı bir dönem Antalya ve Alanya için büyük bir kayıptı. Menderes Başkanımız o kayıpları telafi etmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Tamamen yenilenen Barbaros Caddesi modern bir görünüme kavuştu. Ak köprümüzü yaptık. 57 milyon TL yatırım bedeli ile yollarımızda Alanya’ya yakışır hale getirmek için çalışmalar yapıldı. Dağ tepe demeden çalışan ASAT’ın 256 Milyon TL’lik yatırımı ile Alanya’nın içme suyu sorununu çözüldü. Su kesintilerine karşı 28 adet su deposu yapıldı. 3.5 Milyon TL’ye mal olan Alanya Sosyal ve Kültürel Tesisinde artık hasta ve hasta yakınları 5 yıldızlı otel konforunda misafir ediliyor. Aysultan kadınlar plajımızı yaptık. Yine Antalya Büyükşehir Belediyemiz insan ve çevre sağlığı için tehdit oluşturan Vahşi Çöp Depolama alanlarını bitiriyor. Türkler Entegre Katı Atık ve Enerji Üretim Tesisi’nin inşaatına başlandı. İlçemizdeki çöpleri işlenerek hem doğa korunacak hem de enerji elde edilecek. Türklerde yeni halimizi inşa ediyoruz. Antalya’da sulama kooperatifi üyesi olan 8 bin üreticimizin sulama suyu elektrik faturalarını karşılayan Menderes Başkanımız önümüzdeki dönem Alanya’da Sulama Birliği ve Kooperatifi üyesi olan tüm üreticilerimizin tarımsal sulama elektrik bedellerini karşılamayı hedefliyor. “Engelli Hizmet Merkezi" ve “Engelsiz Ulaşım Aracıyla ‘’ engellilerimizin hayatını kolaylaştıran hizmetlerin altında da Menderes Başkanımızın imzası var. Tosmur Aşevi’nde her gün 800 hemşerimize sıcak yemek dağıtılıyor. Menderes Türel İlçemizin eksiklerini büyük ölçüde giderdi ve gidermeye devam edecek. Önümüzdeki dönem en uzak mahallelerimizin bile hiçbir eksiği kalmaması için çalışacağız. Antalya Büyükşehir Başkanımız hizmetleriyle gönülleri fethetti. Şimdi 31 Mart’a sayılı günler kaldı. Hemşerilerimizin Alanya’nın geleceği için oyunu belediyecilikte örnek gösterilen hizmetin ustası Menderes Başkanımıza vereceğine inanıyoruz.’’

‘’Menderes Türel Alanya’yı daha ileriye taşıyacak’’

Sena Nur Çelik sözü Menderes Türel’in Alanya için vadettiği projelere getirdi. Alanya’nın bir birinden farklı projelerle daha ileriye taşınacağını ifade eden Çelik, ‘’Menderes Başkanımız Alanyamızı hemşerilerimizin hayalini kurduğu millet bahçesine kavuşturmayı hedefliyor. Karayollarının arazisine yapılacak olan ve gölet, gezinti köprüsü, doğa parkuru, spor ve çocuk oyun alanları, sergi yerleri, büfeler ile kaykay havuzunun yer alacağı proje 500 kişiye de iş kapısı olacak. Antalya Büyükşehir Belediyemiz Mahmutlar’da yeni bir terminal inşa ediyor. Terminalimiz modern yapısı ile Alanya’ya ayrı bir değer katacak. İlçemize ayrı bir hava katacak tiyatro sinema konferans salonları olan ilk kültür merkezi de yeni dönemde mevcut otogarımızın olduğu yerde hayata geçecek. Antalya’da yaşlılarımızın mutlu olduğu hobi bahçesi Alanya’ya da gelecek. Menderes Başkanımızın projeleri arasında İlçemizde Turizm ve tarım çalışanlarımız için 1.200 sosyal konut yapılması da var. Çıplaklı’da bulunan Selçuklu dönemine ait Gülevşen Camii’ni aslına uygun olarak yeniden restore edilecek. Oba Büyükşehir Parkı içinde millet kıraathanesi ile hemşerilerimizin hizmetine girecek. Menderes Başkanımız yeni dönemde Alanya’yı engellilerimizin ailelerine nefes aldıran Mola Evi ve üreticilerimizin ucuz ürün alabileceği tarım marketle de tanıştırmayı hedefliyor. ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

‘’Cumhur İttifakı Türkiye’nin teminatıdır’’

Sena Nur Çelik Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ile birlikte Konaklı ve Payallar’daSanayi esnafını ziyaret etti. Bereketli ve hayırlı kazançlar diledi. İstiklal ve İstikbal vurgusu yapan Çelik, sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin teminatı olduğunu söyledi. Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı AdemMurat Yücel’in 82 projeyle Alanya’yı herkesin her aradığını bulacağı bir şehir haline getirmek için çalışacağını ifade etti."Antalya’yı Menderes Türel’e, Alanya’yı Adem Murat Yücel’e emanet edelim’’ çağrısı yaptı. Destek sözü Alanyalılar yatırımlardan ve çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çelik daha sonra Okurcalar, İncekum ve FığlaMahallelerinde kadınlarla bir araya geldi.