p>
Çelik, günün ilk programına Alanya esnafını ziyaret ederek başladı. Güllerpınarı Mahallesi Hasan Akçalıoğlu Caddesi, Saray Mahallesi Atatürk Caddesi, Kadıpaşa Mahallesi Kültür Sokak'taki esnafları tek tek ziyaret eden genç vekil adayı Sena Nur Çelik, esnaflardan 7 Haziran seçimlerinde destek isterken, yeni Türkiye'nin ikinci atılım döneminde yapılacak projeleri anlattı.
DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU İLE ESNAF ZİYARETİ
Damlataş Caddesi üzerinde bulunan esnaf ziyaretini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile beraber yapan AK Parti milletvekili adayı Sena Nur Çelik, daha sonra Şekerhane Mahallesi'nde yer alan Alaattinoğlu Çarşısı ve Hacıkura Çarşısı'nda yer alan esnafı tek tek ziyaret etti ve destek istedi.
FIĞLA MAHALLESİ ZİYARETİ
Çelik, "7 Haziran'da 2. atılım dönemi başlayacak" dedi. Fığla Mahallesi'nde yaptığı toplantıda bir konuşma yapan Sena Nur Çelik, Türkiye'de halkın yönetimde söz sahibi olmasında AK Parti iktidarının çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Bugün ülkemizi Torosların evladı bir Yörük çocuğunun yönettiğini söyleyen Çelik, azınlık elitist-seçkin bir zümrenin bundan rahatsız olduğunu belirtti. Kendini halktan ayrı ve üstün gören zihniyetin senelerce bu ülkede memleket evlatlarını ezdiğini, çoğunluğa tahakküm ettiğini ifade eden Sena Nur Çelik, "Halka tepeden bakan azınlık bir zümre her şeye karar verdi. Hak ve özgürlüklerin sınırını onlar belirledi" dedi.