TÜREL VE YÜCEL’E BİLGE GENÇLİK HAREKETİNDEN DESTEK

Antalya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Antalya Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’e, Alanya Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Alanya Milliyetçi Hareket Partili Adem Murat Yücel’e seçim öncesinde destekler devam ediyor. Bilge Gençlik Hareketi Merkezi, yerel seçimlerde Antalya’da Türel’i Alanya’da Yücel’i destekleyeceklerini açıkladı.

Bilge Gençlik Hareketi Genel Başkanı Öğütçü, yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyleyerek, “Biz Cumhur İttifakı’na kayıtsız, şartsız her zaman gönül verdik, içinde olduk. Mahalli İdareler seçimi sıradan seçim falan değil. Bunu biz dilimiz döndüğü kadar anlatmaya çalışıyoruz. Bir beka meselesinden bahsediyoruz. Biz Bilge Gençlik Hareketi olarak her zaman Cumhur İttifakı’nın yanındayız. Şimdi biz diyoruz ki; Cumhur ittifakı olan her yerde varız. Biz bu memleketin yerlileriyiz. En güzel çalışmaları Türel ve Yücel yaptılar. Ufuk’ları açıktır, iyi hitap ederler ve iyi bir eğitim almışlardır proje uzmanıdırlar. Fiili olarak, sözlü olarak her zaman yanlarındayız. Gönüller’i ferah olsun” şeklinde konuştu.

 “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ARKASINDAYIZ”

Bilge Gençlik Hareketi Öğütçü, Menderes Türel, Adem Murat Yücel, Abdulmuttalip Bademci ve Bütün Başkanlarımızın başarılarının devamını diliyorum. Adem Murat Yücel’in 5 yıllık dönemde yapmış olduğu hizmetlerden ve projelerden dolayı da tebrik ediyorum. Kısa zamanda çok iş yaptı. Yapılan bütün işler de bu ilçenin, bu şehrin ihtiyacı olan işler. Cumhur İttifakı olarak kendisinin her zaman yanındayız, arkasındayız. 31 Mart günü güçlü bir şekilde Batman/Kayapınarda Nasıl Ak Parti Belediye Başkanı Abdulmuttalip Bademci’ye destek Veriyorsak, Antalya’da Menderes Türel’e Alanya’da İse Adem Murat Yücel Başkanlarımıza destek vereceğiz. Yolu açık olsun” dedi.