HABER - Muammer SOYLU

Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Çapun ve yönetimi bugün basınla bir araya geldi. Hancı Gurme’de düzenlenen basın toplantısına İlçe Başkanı Hasan Çapun, Medya Tanıtım Birim Başkanı Murat Güngör, ARGE Başkanı Akın Kavi, Teşkilatlanma Başkanı Hasan Lök, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özsoy ve basın mensupları katıldılar.

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Çapun, ‘’Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, derin bir ekonomik buhranın içindeyiz. Ekonomik sıkışmışlığın içerisindeyiz. Ama asla umutsuzluğa kapılmayalım. Çünkü ilk seçimde bu iktidar değişecek, bunun emarelerini açık bir şekilde görüyorum’’ dedi.

2. OLAĞAN KONGREMİZİ YAPIYORUZ

Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Başkanlığı görevine 3 yıl önce başladığını belirten Başkan Hasan Çapun, “28 Ağustos’ta Alanya Ticaret Ve Sanayi Odası ALTSO’da yapılacak olan 2. Olağan Kongremize tüm halkımız ve basın mensubu arkadaşlarımız davetlidir. Yeniden Refah Partisi olarak donanımlı kadrolarımızla Türkiye’yi yönetmeye hazırız. Alanya’mızda 60 mahallemizde yapılanmamız tamamlandı. Diğer mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Alanya siyasetine yeni yüzler kazandırmak hedeflerimiz arasında. Kongremizin Türkiye’ye, partimize ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.