Apaydın ilçe başkanlığı seçimleri vurgusu yaptığı açıklamasında, "21 Haziran Pazar Günü, İlçe Teşkilat Binamızda gerçekleştireceğimiz Delege Seçimleri için başvurular 20 Haziran Cumartesi günü mesai bitimine kadar devam edecek. İYİ Parti’yi, cesurlar hareketini güçlendirmek isteyenleri hem Delegelik Başvurusuna hem de partimizin iradesini oluşturacak Delegelerimizin seçimine davet ediyoruz.

Partililerimize, vatandaşlarımıza delege seçimleri konusunda hem gelen sorular üzerine bilgilendirmede bulunmak hem de Partimizin seçim sisteminden bahsetmek istiyorum. Vatandaşlarımız tarafından gelen sorulardan biri delege sayıları nasıl belli olacağı ile ilgili.  2018 Genel Seçim Sonuçlarında mahallelerden aldığımız oya göre delege sayıları belirlenmektedir. 21 Haziran Pazar günü gerçekleşecek seçimler, delege seçimidir. Delege seçimlerinin ardından seçilen delegeler; ilçe başkanlığı kongresinde ilçe başkanlığına aday kişilere oy kullanacaklardır.

Ülkemizin geleceğini güçlendirmek için, teşkilatlarımızı yapacağımız kongrelerle daha da güçlendireceğiz. Cesurlar hareketi olarak, yanlışa dur diyerek, ülkemizin iyileşmesi için çıktığımız bu yolda ailemiz daha da büyüyor ve genişliyor. Türkiye Kucaklaşması olarak, 25 Ekim 2017’de başladığımız İYİ’lik hareketinde, hiç yılmadan, usanmadan üstün fedakârlıklarla çalışan, cesurlar olarak yola çıkıp kurucu idarede bulunmayı baskılara rağmen göze alan kurucularımıza, emek vererek bugüne kadar bu teşkilatı güçlü kılan tüm yönetim kurulu üyelerimize, yorulmadan emek vererek bugüne kadar bu teşkilatı güçlü kılan tüm yönetim kurulu üyelerimize, yorulmadan gece gündüz İYİ Parti’nin Alanya’da güçlenmesi için İYİ’lik hareketine katılan tüm partililerimize, gönüldeşlerimize teşekkür ederiz. Alanya İYİ Olacak, Antalya İYİ Olacak, Türkiye İYİ Olacak. Seçim sürecimiz hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.