p>Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıkları bir kısmının da tamamlandığını belirterek’ halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Başkan Türel, Alanya’nın marka değerini artıracak projeler gerçekleştirdiklerini vurguladı.
KATILIM YÜKSEKTİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında binlerce kişiye eğitim veren  ve iş imkanı sağlayan kursları  ASMEK’ler ilçelerde de açılıyor.  Alanya’da Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK)  binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven,  Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, İlçe Koordinatörleri, Oda Başkanları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
1 YILDA 100’ÜN ÜZERİNDE PROJE
Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, ASMEK’lerin ilk şubesini Alanya’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, göreve başladıktan bu yana geçen 1 yılın dolu dolu geçtiğini söyledi. Başkan Türel, 1 yıl içerisinde 100’ün üzerinde projenin bir kısmına başladık, temelini attık, bir kısmını tamamladık, bir kısmının ihale hazırlıkları devam ediyor. 100’ün üzerinde proje demek yani 365 günde 34 günde bir proje hazırlanmış. Bu kadar arka arkaya büyük projeleri gerçekleştirmek beni çok mutlu etti” dedi.