ÖZEL HABER – Gazete ALANYA

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, önceki gün yaptığı açıklamada sebze meyve üreticilerinin ve pazarcıların sıkıntılarını gözler önüne sermişti. Hükümete seslenerek üreticilerin sorunlarının bir an önce çözülmesini isteyen Arıkan, semt pazarlarının kontrollü bir şekilde açılması gerektiğini söylemişti. İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, yaptıkları çağrının hükümet tarafından ciddiye alınarak karşılık bulduğunu belirterek, “Bizim için siyaset; millet ile köprü kurmak için vardır” dedi.

“OTURDUĞUN YERDEN SEYİRCİYE OYNAYAYIN”

AK Parti’li Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, İYİ Parti’li Arıkan’a gönderme ile ayar verdi. Kiriş, “Prim yapayım, oturduğum yerden seyirciye oynayayım diyerek eleştirenler alınan kararları da ‘ben istedim oldu’ diye sahiplenmekte hiç bir beis görmüyor” şeklinde konuştu.

Kiriş, “Halkımıza her zaman sorun değil, çözüm üreten olmak için çalışmaktayız” derken, “Açılmasını eleştirenler kapanmasını da eleştiriyorlar. Neyi savunduklarını bilmeden kör döğüşü ile gündemde kalacaklarını sanmaktadırlar. Yapmayın beyler. İktidar her şeye muktedirdir. Halkımızın esnafımızın yanındayız ve yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

JET CEVAP ARIKAN'DAN GELDİ: “BİR KERE DE DOĞRU BİR İŞ YAPIN KARDEŞİM’’

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’dan ise AK Partili Mehmet Ali Kiriş’e jet yanıt geldi. Arıkan cevabında, “Bir kere de doğru bir iş yapın kardeşim” dedi.

Başkan Arıkan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milletin derdini dile getirmekten imtina etmeyeceğiz. Biz her zaman milletimizin hizmetkârı olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim için siyaset; millet ile köprü kurmak için vardır. Millet ile aralarındaki bu köprüyü yıkanlara sözümüz olsun Alanya başta olmak üzere Türkiye’de milletin iradesi ile millet ile arasına köprü kuran İYİ Parti’yi iktidar yapacağız. Birileri açıklamalarımızdan rahatsız olmuş ki hiç önemli değil sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bir kere de doğru bir iş yapın kardeşim teşekkür etmesini de biliriz’’