HABER – Hasan KAYA

Ak Parti Gazipaşa İlçe başkanlığı yönetiminde 2017 yılından veri aktif olarak görev yapan ve göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalarla bilinen Av. Ümmü Oğuz, Ak Parti Ankara Milletvekili ve merkez kadın kolları başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından Ak Parti Gazipaşa Kadın kolları başkanlığına atandı. Bir kaç gün önce Ankara’ya davet edilen Av. Oğuz burada gerçeklesen mülakata girdi ve mülakatı başarı ile geçti. Daha sonrasına belgesini alan Oğuz, Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları başkanı oldu.

DOĞAN: “HAYIRLI OLSUN”

Bu konuda bilgi veren Gazipaşa Ak Parti İlçe başkanı Ali Doğan, “Genel merkezimizde Yapılan mülakat neticesinde, yönetim kurulu üyemiz kardeşim Avukat Ümmü Oğuz Gazipaşa kadın kolları başkanlığına layık görülmüş ve atanmıştır. Partimize ve kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. Her daim yanındayız. Başarılarının devamını dileriz” dedi.

AV. OĞUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Bu konuda Gazete Alanya'ya konuşan Ak Parti Gazipaşa İlçe başkanı Av. Ümmü Oğuz, “Ben Ak Parti’ye gönül vermiş biri olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada partimin bayrağını en yükseğe taşımak ve halkımıza hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Beni bu göreve layık gören Ankara Milletvekili Genel merkez kadın kolları başkanımız Lütfiye Selva Çam'a, Antalya İl Kadın Kolları başkanı Ayşe Keyik Yılmaz ve Gazipaşa İlçe başkanımız Ali Doğan'a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DOĞAN’DAN ESKİ BAŞKANA TEŞEKKÜR

Ak parti İlçe başkanı Ali Doğan, yıllarca Ak Parti’de başarılı bir şekilde görev yapan Eski Kadın kolları başkanı Emine Avcı'ya da teşekkür ederek şunları söyledi:

“Çok değerli başkanım kıymetli Emine ablamız. Birlikte çalıştığımız süreçlerde gördük ki elinizden gelenin en iyisini yaptınız yapmaya çalıştınız. Bu davaya gönül verdiniz, emek verdiniz, destek verdiniz. Emeğiz çok fazla. Bunlara biz şahidiz. Bizim bir hakkımız varsa helal olsun sizde hakkınızı helal edin. Bir toplantıyı daha sizin yokluğunuzun hüznü ile gerçekleştirdik.

Üzüntü ve tüm kederinizi hissettiğimizi ve paylaştığımızı iletmek isterim. Çok kıymetli Tolgaya çok çok acil şifalar diliyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bunu bir ayrılık gibi düşünmeyelim. Her daim bir ve beraberiz. Ne güzel yazmışsınız ihtiyaç olduğu zaman hep birlikte meydanlardayız evelallah. Hoşca kalın. Tüm Avcı ailesine saygılarımızla tüm yönetim kurulu adına. Her daim yanınızdayız başkanım”