p>AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından aylık olağan ilçe başkanları toplantısı Finike\'de gerçekleştirdi. İl Başkanı Rıza Sümer, \"Çalışınca engellerin aşılabileceğini Antalya olarak herkese gösteriyoruz. Bu seçimde de durmadan yorulmadan çalışacağız\" dedi.
ZOR BİR SÜREÇ
AK Parti  Antalya İl Başkanı Rıza Sümer\'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç ve Sena Nur Çelik\'de katıldı.  Toplantıya katılan Çavuşoğlu, il ve ilçe başkanlarına Cumhurbaşkanı ve Başbakan\'ın selamlarını getirdiğini ifade etti. Zor bir süreçten geçtiklerini anlatan Çavuşoğlu, 7 Haziran seçimlerinde Antalya\'nın başarılı bir sonuç aldığını ama bunla yetinmemeleri gerektiğini vurguladı. 1 Kasıma kadar hiçbir ilçe başkanı ve mahalle yöneticilerinin uyumadan çalışmalarını isteyen Çavuşoğlu, \"Bizim bu ülkeye karşı sorumluluğumuz var ve bu sorumluluğu yerine getirmeliyiz\" dedi.
ÇALIŞKAN VE BAŞARILI OLAN BİR TEŞKİLATIZ
İlçelerin seçimlere hazır olduğunu belirtilen Rıza Sümer, \"Genel merkez bize güveniyor. Türkiye\'de iyi çalışan teşkilatlardanız. 2014 yılında belediye seçimlerinde 10 ilçemiz sarıya boyanmıştı, Haziran ayındaki genel seçimlerde bu sayıyı 16\'ya çıkardık. Çalışınca engellerin aşılabileceğini Antalya olarak herkese gösteriyoruz. Bu seçimde de durmadan yorulmadan çalışacağız. Her zaman dediğim gibi \'Biz zaferden değil, seferden sorumluyuz\'. Millete hizmet yolunda çıktığımız bu seferde elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bu yolda en büyük görev de ilçe teşkilatlarımıza ve yönetimlerine düşüyor. Siz ilçenizde, mahalle başkanlarınız ile koordinasyonu iyi sağlarsanız, biz bu seçimde oyumuzu daha da arttıracağımıza inanıyorum.\" diye konuştu.