HABER - Hasan KAYA

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen Ak Parti kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinde 2023 manifestosunu açıkladı. Kongrenin ardından AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesindeki değişiklikler de belli oldu. Mevcut Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesinde bulunan 50 kişi, 75 kişiye çıkarıldı. AK Parti'nin yeni genel başkan vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş oldu. Yapılan 7. Olağan Kongrede Antalya’dan MKYK listesine Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de yer aldı.

MKYK listesinin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal milletvekillerimizle Ak Parti 7. Olağan Kongresi’ne MKYK listesi girmeyi başardı. Kongre sonrası konuşan AK partililer, “Sn. Cumhurbaşkanımız ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Ayşe Güliz Yılman'ın da AK Parti MKYK yedek listesinde yer alması Antalya’mız için ayrıca bir mutluluğumuz olmuştur” dediler.

GAZİPAŞA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DOĞAN VE KADIN KOLLARI OĞUZ TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti kongresi sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan Ak Parti İlçe başkanı Ali Doğan ve kadın kolları başkanı Av. Ummü Oğuz, “Sayın Cumhurbaşkanımız Antalya’mıza verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Ak Parti 7. Olağan Kongremizde Antalya'mızı temsil eden MKYK Üyeliğine seçilen Antalya Milletvekilimiz Sayın Dr.Tuba Vural Çokal, Antalya Milletvekilimiz Sayın Av.Mustafa Köse, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ve Sayın Ayşe Güliz Yılmaz Başkanımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Hedef 2023, Türkiye İçin Güven ve İstikrar” diyerek MKYK üyelerine teşekkür ettiler.