p>Gençlik ve Spor Bakanlığı Antalya-Alanya Gençlik Merkezi, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bünyesinde hizmet vermektedir. 7-29 yaş tüm gençlere faaliyet veren Gençlik Merkezinde çok sayıda gence hizmet vermektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antalya-Alanya Gençlik Merkezi, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bünyesinde hizmet vermektedir. 7-29 yaş tüm gençlere faaliyet veren Gençlik Merkezinde çok sayıda gence hizmet vermektedir.

SERBEST ZAMANLARINI DEĞERLENDİRSİNLER

Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak için bir proje sunuldu projenin amacı sosyal, kültürel, sanat ve sportif faaliyetlere yönlendirme , gençlerin gelişimlerine katkıda bulunmak, rehberlik  danışmanlık yapmak, zararlı  alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla; Sanat, sosyal,kültürel ve eğitim faaliyetleri,kamplar ve sportif faaliyetlere ve ceşitli ücretsiz faaliyetler düzenlenmektedir.

TÜM TÜRKİYE SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR

Bur çerçevede Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetlerinde yer alan “TÜM TÜRKİYE SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR” faaliyeti 24 şubat 2017 Cuma günü ülkemiz genelinde 81 ilde aynı tarihte gerçekleşecektir. Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Alanya Gençlik Merkezi olarak bahse konu olan etkinliğin Alanya Emine Özmüftüoğlu Camii’nde yapılması planlamaktayız.