İYİ Partili Tokat İl Bşk. Yrd. Uğur Songül Sarıtaşlı, ''Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi'' paylaşımında bulunmuş, gelen sert tepkiler üzerine rezil tiviti silip hesabını kapatmış.''

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı ve onun gibi düşünenler, sizlere sesleniyorum.

Vatan haini Semih Terzi 3 kurşunla geberdi, Şehidimiz Ömer Halis Demir’i ise 30 kurşun ile öldüremediniz…

Bu bayan, Twitter hesabının biyografisinde “Tokat İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Türk Milliyetçisi MHPli değil gerçek Ülkücü” yazmış.

Hadi oradan sahtekâr!

Türk Milliyetçisiymiş, gerçek Ülkücüymüş!

Uğur Songül Sarıtaşlı gibilerine bu ülkede asla siyaset yaptırılmamalı. Darbecilere geçit vermemek adına şehit olacağını bile bile canını ülkesi için feda eden bir kahramana bu hadsizliği yapabilen biri asla ülkücü, milliyetçi olamaz.

Geçmiş zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etmiş, kabirden çektirdiği fotoğrafla birlikte bir twit atmıştı. Akşener Twitinde; “Türk Milleti'nin gururu, kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'e Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyorum. Bu memleket kahramanımızın hakkını ödeyemez. Rabbim mekânını cennet, ruhunu şad eylesin.” demişti.

Sayın Akşener’e konu ile alakalı iki sorum var;

Sayın Akşener, Uğur Songül Sarıtaşlı isimli kişiyi tanıyor musunuz? İl Başkan Yardımcınız sanıyorum ki Ömer Halisdemir konusunda sizinle aynı fikirde değil. Sarıtaşlı için de "Zevzek" deyip konuyu kapatacak mısınız acaba?

Sayın Meral Akşener’den değil ama İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı’ndan konu ile alakalı açıklama geldi.

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol; 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan astsubay Ömer Halisdemir'e "darbeci" diyen İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı'nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

İhraç yetmez, kesinlikle yüce Türk adaletine hesap vermeli…

Uğur Songül Sarıtaşlı paylaşımının ardından Tokat'ta Türk Ceza Kanunu'nun 215'nci maddesine göre suçu ve suçluyu övme suçundan gözaltına alındı.

Sonuç ne mi oldu?

Uğur Songül Sarıtaşlı, “Semih Terzi isimli şahsı da tanımam Ömer Halisdemir isimli şahsı da tanımam. Yaptığım yorumdan dolayı pişmanlık duyup önce yapmış olduğum twit paylaşımımı sildim. Daha sonrada hesabımı kapattım. 24 yıldır aktif olarak siyaset yapıyorum, ilk defa böyle bir hata yaptım" dedi ve salıverildi.

Tanımıyormuş, kim olduğunu bilmiyormuş. Sen onu benim külahıma anlat.

Twitte yazılan bir dil sürçmesi, bir cehalet değil, olamaz!

Uğur Songül Sarıtaşlı denen siyasetçi çok cesurca bir söylemde bulunmuş. Bu cesareti nereden buluyor, kimlerden güç alıyor?

Zannımca bir operasyon fişeği ateşlendi.

Operasyon darbeye direnen, geçit vermeyen millete karşı da olabilir, İYİ Parti’ye karşı da olabilir. Onu zaman ve olayların gidişatı gösterecek.

Velhasıl İYİ Parti'li Uğur Songül Sarıtaşlı, Fetöcü Semih Terzi'ye "kahraman", şehit Ömer Halisdemir'e de "darbeci" dedi.

Peki Ümit Özdağ İYİ Parti’den neden ayrılmıştı?

Hatırladınız değil mi?