Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bugün Demir Grup Sivasspor'a konuk oluyor. Düşme potasından kurtulmak için Alanyaspor, bugünki maçı adete final maçı gibi görüp, evine mutlak puanla dönmesi halinde derin bir 'oh' çekecek. Alanyaspor cephesinde her şey yolunda. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu başta olmak üzere, teknik heyet ile Teknik direktör Mesut Bakkal'in neşeli ve moralli oluşu gözlerden kaçmadı. Futbolcuların rahat ve sakin oluşları '3 puanla evimize döveriz' sinyalari vererek galibiyet için umutları yükseltti.
Aytemiz Alanyaspor'un, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu için son deplasman maçına 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da çıkacak.
Akhisarspor'un Fenerbahçe'yi mağlup ederek Türkiye kupasını almasının ardından, Sivas'ın Avrupa hayali suya düştü. Bu sonuç karşısında Sivasspor'un hiç bir iddiadasının olmaması bizim açımızdan oldukça önemli bir sonuç. 
Teknik direktör Samet Akbaba'nın öğrencileri, bugünki maça cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığından tam kadro çıkacak. Ligde attığı gollerle her iki takım golcülerinde Sivas'ın önündeyiz. Milli futbolcumuz Emre Akbaba 13 gol atarken, Yiğidoların golcüsü Arouna Kone 12 golle Emre'yi takip ediyor.
 Sivasspor - Alanyaspor karşılaşmasına Alanya'dan tanınmış isimler destek için dün sabah erken saatlerde Alanyaspor yönetimi tarafından takıma taraftar desteği için ayarlanan özel uçakla Sivas'a geldiler. Alanyaspor'un bu kritik maçında takımını yalnız bırakmayan isimler arasında, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi,  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Dövizciler Birliği ALDOBİR Başkanı Ahmet Dayanç, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Çelik Akçalıoğlu, CHP Alanya eski ilçe Başkanı ve  CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Şengül Yeşildal,  AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Akçalıoğlu, işadamı Ahmet Çavuşoğlu, Alaiye Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, Manavgat ve Alanya Mc Donald's işletmecisi Zekai Avcı, Günsu  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karaman ile çok sayıda işadamları ve 30'a yakın taraftardan oluştu.
Taraftar gruplarıyla karakoluyla otobüsler ve özel araçlarıyla  Sivas'a gelen taraftar sayısının Bin kişiye ulaşması bekleniyor. 
Yağmurlu bir günün ardından bulutlu ve kapalı havada oynanacak karşılaşmada Alanyaspor'un galip gelmesi için hiç bir engel yok. Haydi Alanyaspor, bu maçı kazan Süper Lig'de kalmayı garantile. Sen Alanyaspor'usun yaparsın...
Malum bugün çok anlamlı ve güzel de bir gün olması nedeniyle... Başta şehit anneleri olmak üzere annemin ve 2 çocuğumun annesi,  eşim Başak Hanım ile bütün anne ve anne adayların Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutlarım.