p>Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi'ni ziyaret eden  Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, "Engelli vatandaşlarımız için daha iyi yaşanabilir bir ülke sunmak, aynı zamanda insani sorumluluktur" dedi. Seçim çalışmalarına Eski Sanayi Çarşısında Maden İşleri Odası Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek başlayan Subaşı, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. 
BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Daha sonra Dünya Engelliler Haftası nedeniyle bazı etkinlikler düzenleyen Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Karavural ile Aktif Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nurdan Özsoy'u ziyaret etti.  Bu ziyarette Güçbirliği ve AYÇOV Başkanı Canan Tungar da hazır bulundu. Başkan Karavural Subaşı'nın her zaman olduğu gibi kendilerini hatırlamasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, "Sizden başka ziyaretimize gelen siyasetçi olmuyor, Sizin geçmişte bize otobüs tahsis etmenizi ve toplu ulaşım araçlarına asansör rampası yaptırmanızı hiç unutmadık, Yaşamımızı etkilemişti. İnsanlara dokunuşlarınız, yaşamlarımızı etkiliyordu. Vekilimiz olacağınıza yürekten inanıyoruz. Danışmanlarınızdan birisi engelli olsun" diye konuştu. 
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
Antalya Bağımsız Milletvekili Hasan Subaşı da, Dünya Engelliler Haftası nedeniyle dün de Beyaz Baston Görmeyenler Derneği'ne yaptığı ziyarette de aynı duygusal anların yaşandığını belirterek, "Birlikte yaşadığımız engelli yurttaşlarımız için hayatı kolaylaştırmak başta ülkeyi yönetenler olmak üzere hepimizin görevidir. Engelli vatandaşlarımız için daha iyi yaşanabilir bir ülke sunmak, aynı zamanda insani sorumluluktur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek, senede bir gün onları hatırlamak değildir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da bu bilinçle hareket edeceğim" şeklinde konuştu.