p>Hasan Ağa Konağı’nda CHP’li Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üyelere belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu sabah tarihi Alanya evi Hasan Ağa Konağı’nda CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Nefise Develioğlu, Mehmet Kural, Erkan Demirci, Mustafa Aras ve Gökhan Sipahioğlu’yla bir toplantı düzenledi. Yücel, meclis üyelerine Alanya Belediyesi’nin devam eden yatırımları, temeli atılan sosyal projeler ve günlük hizmetler hakkında bilgiler verdi ve üyelerin sorularını yanıtladı. Toplantıda ayrıca Alanya’nın turizmi, ekonomisi ve sosyal yaşamıyla ilgili de görüş alış-verişinde bulunuldu.
SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜN HER ZAMAN ÖNEMLİDİR
Toplantıya katılımlarından dolayı Belediye Meclis Üyelerine teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Meclis üyelerimizin görüşleri bizim için her zaman önemlidir. Biz çoğulcu yönetim anlayışıyla hareket ederek, toplumun her kesimini kucaklamaya çalışıyoruz. Eleştiri ve olumlu fikirleriyle bize destek veren tüm meclis üyelerimize de bu vesileyle teşekkür ederim. Zaman zaman bu tür toplantılarımızı  tekrarlayacağız” dedi.