p>Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belirli araklılarla sürdürdüğü mahalle gezilerine dün de Bıçakçı, Üzümlü, Uğurlu, Akçatı ve Kızlcaşehir mahallelerinde devam etti. Mahallelerde büyük bir sevinçle karşılanan Başkan Yücel, “Alanya belediyesi kurumsal ve güçlü yapısı ile her noktaya hizmet verebilecek bir güce ulaşmıştır. Bütün bunları sizlerde mahallenizde belediyemizin yaptığı hizmetlerden görüyorsunuz.” diye konuştu.

\ \ \ \

BAŞKAN YÜCEL, 5 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

\ \ \ \

Birim amirleriyle Bıçakçı Mahallesinden başlayarak, Üzümlü, Uğurlu, Akçatı ve  Kızılcaşehir olmak üzere toplam 5 mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Yücel, muhtarlar ve vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunları dinledi.

\ \ \ \

 “KURUMSAL VE GÜÇLÜ YAPIMIZLA HER YERE HİZMETLERİMİZİ ULAŞTIRIYORUZ”

\ \ \ \

Gezisinin ilk durağı olan Bıçakçı Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Yücel, “Sizlerin ileriye dönük beklentilerini karşılamak ve sizlerle iç içe olmak için buradayız. Biz aynı yörenin insanlarıyız ve aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım sizlere hizmet edebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi. Başkan Yücel, daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek, belediyenin merkez ve mahallelerdeki projeleri hakkında bilgi verdi. Alanya’yı geleceğe taşıyacak, güneş enerji santrali, kent meydanı, sosyal ve kültürel projeleri anlatan Başkan Yücel, “Alanya belediyesi kurumsal ve güçlü yapısı ile her noktaya hizmet verebilecek bir güce ulaşmıştır. Bütün bunları sizlerde mahallenizde yapılan hizmetlerden görüyorsunuz.” dedi.

\ \ \ \

 ÜZÜMLÜ MUHTARI, “23 YILDA ALAMADIĞIMIZ HİZMETİ İKİ YILDA ALDIK”

\ \ \ \

Bıçakçı Mahallesi’nden sonra Üzümlü Mahallesi’ne geçen Başkan Yücel’i burada kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Belediye Başkanı Yücel’i mahallerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Üzümlü Mahallesi Muhtarı Cemal Avcı, “23 yıllık muhtarım. 23 yılda alamadığımız hizmetleri 2 yılda aldık. Halkım adına Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

\ \ \ \

 UĞURLU MAHALLESİ MUHTARINDAN 3 HİLALLİ TEŞEKKÜR

\ \ \ \

Gezisinin üçüncü durağı olan Uğurlu Mahallesi’nde de coşkuyla karşılanan Başkan Yücel, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Sarı, Başkan Yücel’e mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı üzerinde Adem Murat Yücel yazılı üç hilal ve yıldız olan bir tabloyu hediye etti. Sürpriz hediye için muhtara teşekkür eden Başkan Yücel, Alanya’nın milli ve kültürel değerlere sahip çıkma konusunda sayılı merkezlerden birisi olduğunu belirtti. Mahalle gezisini Akçatı ve Kızılcaşehir mahallelerinde sürdüren Başkan Yücel, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

\ \