p>Oyuncu, model ve şarkıcı Tuğba Altıntop, ağustos ayında yeni bir single albüm çıkaracağını ve klibini de Alanya'da çekeceğini söyledi. Alanya İlçesi'nde bir alışveriş merkezinin açılışı için gelen Tuğba Altıntop, sahne çalışmalarının yanı sıra bir de albüm çalışması yaptığını belirtti. Artık sahnelere transfer olduğunu aktaran Tuğba Altıntop, "Şimdiki işim müzik diyebiliriz. Sahne çalışmalarım çok yoğun şekilde devam ederken, bir yandan da stüdyo çalışmalarımız başladı. 2 şarkı bulduk, beğendik ve aldık. Allah izin verirse Ramazan sonrası ağustos ayında sevenlerimizle buluşacak" dedi.

KLİP ALANYA'DA
Albümün büyük kitleye ulaşabilmesi için elinden gelen her şeyi yapacağını aktaran Altıntop, "Bu albümün hemen arkasından eylül ayında da ikinci parçamızla gündeme bomba gibi düşmek istiyoruz. Tamamen pop şarkılar üzerinde çalışıyoruz. Hem denizi, hem kumu, hem de sıcağı çok seven biri olarak, Alanya bölgesinde çok da fazla klip çekildiğini düşünmüyorum. Eğer klip olursa burada tesisat olarak her şey var. İstanbul'dan hiçbir şey getirmeden, oyuncuları da buradan bulmak şartıyla çekimimizi yaparız" diye konuştu.
ANADOLU DAHA SAMİMİ
Sahne çalışmalarına da devam ettiğini kaydeden Altıntop, özellikle Anadolu şehirlerinde çalıştığını vurguladı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin ünlüye doyduğunu ve ön yargılı olduğunu söyleyen Altıntop, diğer kentlerde ünlülere ilginin daha samimi olduğunu belirtti.