p>Elena Alexandra Apostoleanu ismiyle de tanınan Roman asıllı danscı şarkıcı Inna, Alanya Damlataş Aqua Termopet havuz başında verdiği konseri, ses düzeni ve organizasyon bozukluğu bakımından tam bir hüsrana uğradı.

YÜKSEK MİKTAR VEREREK AGUAPARKI ALMIŞTI
Termopet A.Ş. Alanya Belediyesinin mülkiyetindeki Damlataş Eğlence Merkezi'nin (DEMAŞ) Damlataş ve Alanya'nın diğer başka bölgelerindeki akaryakıt istasyonlarını yüksek miktardaki ihale ile  bünyesine katmıştı. Termopet A.Ş girdiği ihalelerin bedelini günü gelmeden ödemesi, Alanya Kamuoyu tarafından çeşitli olumsuz yorumlar yapılarak eleştirilmişti.

SES DÜZENİNİN AZİZLİĞİNE UĞRADI
Dün akşam Alanya Damlataş Aqua, Termopet havuz başında, Elena Alexandra Apostoleanu ismiyle de tanınan Roman Asıllı Danscı Şarkıcı, Inna konser verdi. Roman Asıllı Şarkıcı Inna, göbeğini açıkta bırakan, vücut hatlarını tamamen saran, giydiği fosforlu pantolunuyla muhteşem görüntü verdi. Bütün pozitif enerjisiyle sahneye çıktığı ilk şarkısını Playback  seslendirdi.  Ünlü şarkıcı canlı performans için eline aldığı mikrofonla adete şok oldu. Ses düzeninin berbat bir şekilde olduğunu görünce şaşırdı. 

PROFESYONELLİĞİNİ KONUŞTURDU
Daha sonra profesyonelliğini konuşturarak, bozuntuya vermeden konserine devam etti. Zaman zaman  ''Sizi seviyorum'' şeklindeki Türkçe sözleri izleyenler arasında alkış tufanının tutulmasına sebep oldu. Saat 22.20 sahneye çıkan  Roman Asıllı Danscı Şarkıcı Inna, bir birinden güzel şarkılarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktırmayı başardı. 
KÖTÜ ORGANİZASYON
Öte yandan Dünyaca ünlü danscı sanatçısının verdiği konserde ses düzeninin oldukça kötü ve organizasyon ile servisin tam bir razalet olduğunu dile getiren izleyiciler’’O kadar para vererek şarkıcı Inna’yı izlemeye geldik. Fakat gördük ki, sahne, ışık, ortam her şey güzelken, ses düzeninin son derece kötü oluşu karşısında şok olduk. 1 Colanın 10 TL’den satılması karşında söylenecek bir cevap veremiyoruz. Bura konser izlemeye gelenleri salak sanmasınlar’’şeklinde tepkilerini dile getirdiler..