Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Mehmet Şahin iş gezisi sırasında Letonya’da sürpriz doğum günüyle karşı karşıya kaldı. 25- 28 Kasım 2018 tarihleri arasında Letonya'ya KOSGEB destekli iş gezisi için giden yaklaşık Kırk kişilik Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) üyeleri Letonya’daki Riga Tallink Hotel’e yerleşti.

Han Restoran sahibi, 15. Meslek Komitesi (Cafe, Lokanta, Restaurant) Meclis üyesi Hakkı Uysal KOSGEB destekli Letonya iş gezisinde yer aldı. Uysal ve beraberindeki ekip Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’in doğum günü olduğunu öğrenince sürpriz bir doğum günü pastası ile kutladı. Riga Tallink Hotel lobisinde küçük bir pasta ile doğum günü kutlanan Başkan Mehmet Şahin, duygulu anlar yaşarken, kendisine doğum günü sürprizi hazırlayan ALTSO Meclis üyesi Hakkı Uysal’a ayrıca teşekkür etti.Öte yandan yönetim kurulu başkanı Hasan Parmaksızoğlu,Hilmi Bilal Sözen,Hamza Sönmez,İş adamı Aycan Fenercioğlu,Avukat Gamze Gargı,Avukat Gizem Gargı kesilen pastayı Başkan Şahin’e ikram etti. Riga Tallink Hotel’in lobisinde bulunanlar ‘’En büyük başkan bizim Başkan. İyi ki doğdun Mehmet Şahin’’ şeklinde tezahürat yaparak, Başkan Şahin’in mutlu gününe ortak oldular.

Gazete alanya ailesi olarak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Mehmet Şahin’in yeni yaşını kutlar, Yeni yaşının bütün güzellikleri, beklemediği sürprizleri getirmesini dileriz.