HABER – Muammer SOYLU

Sıklıkla yurt dışına çıkan ve yılın büyük bir bölümünde ülke dışında yer alan, Alanyalı iş insanı Hasan Özdemir, İsviçreli eşi Gabi’ye sürpriz doğum günü partisiyle jest yaptı. Alanya Keykubat Plajı'nın hemen yanında bulunan Pasha Balık Evi ve Restoranda yapılan doğum gününe Özdemir’in yakın çevresi ile dostları katıldı.

GABİ 60 OLDU

Alanya’nın sevilen ismi Hasan Özdemir, yıllar önce iş için gittiği İsviçre’de Gabi ile tanışarak evlendi. Eşi Hasan Özdemir’le birlikte ilk kez Alanya’ya gelen Gabi adeta Alanya’ya aşık oldu. Arkadaş grubuyla 60'ıncı yaşını kutlayan Gabi çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu sürpriz kutlamayı hazırlayan eşime iyi ki varsın diyorum. Ayrıca beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

ÖZDEMİR ÇİFTİNDEN ÖZEL İLGİ

Doğum günü partisine davetliler aileleriyle birlikte katıldı. Misafirleri kapıda ‘hoş geldiniz’ diyerek karşılayan Özdemir çifti tarafından organize edilen muhteşem davete 50 kişiye yakın kişi katılım gösterdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden bu görkemli doğum günü partisi misafirlerinde katılımıyla coşku ve eğlence içinde geçti.

Geç saatlere kadar süren partide Hasan Özdemir ve eşi Gabi konuklarla tek tek yakından ilgilendi.