Haber - Burak ÖZTUNÇ

Ayşe ve Mustafa Öz’ün kızları Kübra ile Selda ve Kerim Yıldız’ın oğulları Güven,  muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Geçtiğimiz hafta sonu Alanya Şoförler Odası’nda başlayan kına gecesi ile başlayan evlilik yolu Çıplaklı Düğün Salonu’nda devam etti.

Kadınların vur çatlasın çal oynasın eğlendiği kına gecesi gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Kına gecesinin sürprizini ise damat Güven Yıldız ve arkadaşları yaptı. Güven ve arkadaşları davullarla kına gecesine gelerek kadınlara sürpriz yaptılar. Yakılan kınaların ardından ise Kübra ve Güven, arkadaşları ile doyasıya eğlendi.

Kına gecesinin ertesi günü ise Çıplaklı Düğün Salonu’nda muhteşem bir düğün gerçekleştirildi. Alanya’nın tanınmış pek çok isminin katıldığı düğün töreni görülmeye değerdi. Kübra ve Güven ilk danslarını davetlilerin alkışları arasında yaparken, düğüne katılanlar bu güzel anı cep telefonları ile ölümsüzleştirdiler.

Nikah merasimi de düğün töreninde gerçekleştirildi. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp genç çiftin nikahını kıydı. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi de genç çiftin düğününe katılarak bayrak ve kuran hediye ettiler.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreni havai fişek gösterisi ile sona erdi.