Alanya’nın başarılı iş kadını Hülya Hanzade’yi doğum gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Çılga Tour ile Çılga Homes’in sahibi Alanyalı iş kadını Hülya Hanzade’nin ofisine ellerinde pasta ile gelen meslektaşları sürpriz yaptı. Alanya'nın önde gelen turizmcilerinden Suat Çavuşoğlu, Alanya Gökbel Yaylası'nın altın kemerli güreş ağası ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Turizmci İşadamı Kerim Yılmaz, TÜRSAB Alanya BTK Başkan Adayı Kerim Sarıkaya ve Kolibri Turizm  Seyahat Acentesi sahibi Cüneyt Özpamuk, doğum gününde Hanzade’yi unutmadılar.

Başarılı iş kadını Hanzade'nin oğlu Okyanus ile pasta üflerken duygulu anlar yaşadı. İşyeri sahibi Hülya Hanzade, misafirleriyle yakından ilgilendi. Kendisine yapılan bu güzel jest için çok duygulandığını ifade eden Hanzade “Bu mutlu günümde benim yanımda olup bana bu sürprizi hazırladığınız için teşekkür ederim. Bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum. Zaten doğum günü kutlamak hiç âdetim değil. Sizler sayenizde bana gerçekten sürpriz oldu. Hatırlayan herkese teşekkürler, sizlerle gurur duydum” dedi.

Öte yandan doğum günü kutlayan ekip, Ekim ayında yapılacak Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Alanya Yöre Temsil Kurulu seçiminde, TÜRSAB Alanya BTK Başkan Adayı Kerim Sarıkaya’yı destekleyecekleri ifade ettiler.