ÖZEL Haber - Yüksel SOYLU

Bursa eşrafından Şerife Kamil Özdemir çiftinin kızları Uluslararası İlişkiler mezunu Hatice ile Erzurum eşrafından Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve kısa bir önce aramızdan ayrılan rahmetli Emine İlhan çiftinin çocukları Erzurum Tortum ilçesi vaizlerinden Muhammet İkbal İlhan ile hayatını birleştirdi.

Ekşilik Düğün Salonunda kalabalık bir katılımın olduğu düğünde misafirlere yemek ikram edildi. 26 Ekim 2019 tarihinde kız evi olan Yazbaşı Mahallesi Keles Bursa’da kına töreni yapıldı. 28 Ekim.2019 tarihinde ise Alanya Eşgilik Düğün Salonunda yemekli düğün gerçekleşti. Düğüne Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve yönetimi ile çok sayıda oda ve dernek başkanı ile cami imamları katıldılar.

“ÇOCUKLARIMIZA MÜSLÜMAN İSMİ VERELİM”

Programa katılan isimlerden birisi olan Antalya Müftüsü Osman Artan, nikahtan önce kısa bir konuşma yaptı. Artan, yeni yuva kuracak olanlara İslam’ın emrettiği gibi yaşamalarını çocuklarını da bu şekilde yetişmelerine önem göstermelerini ve özellikle Müslüman ismi olan isimleri yeni doğan çocuklarımıza koymalarını ifade ederek. İnsanlar isimlerinin doğrultusunda yaşarlar bizlerinde manasını bilmediğimiz batılıların isimlerinden özellikle kaçınılmasını gerektiğini vurguladı.

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ı bu mutlu günün de sevenleri ve Alanya protokolü de yalnız bırakmadı. Düğün nikahını baba Müftü İhsan İlhan kıyarken nikah şahitleri ise, Yargıtay Dairesi Üyesi Serdar Mutta, Antalya Müftüsü Osman Artan, Afyon Müftüsü Şükrü Kabukçu oldular.

Alanya Müftüsü Dr İlhan İhsan’ın oldukça heyecanlı olduğu görülen düğünde kısa bir süre önce aramızdan ayrılan vefat eden eşi Emine hanımın yokluğunun burukluğu da gözlerden kaçmadı.

Muhammet İkbal ve Emine İlhan çiftine evlilik cüzdanını Yargıtay dairesi üyesi Serdar Mutta vererek gençlere bu kurdukları yuvada ömür boyu mutlu olmalarını temennisin de bulundu.

Gazete Alanya ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.


Alanya Belediye Başkanı Adme Murat Yücel, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Partili isimler düğüne katıldılar.


Emekli İmam Faruk İşgören ​​​​​​, Müftülük görevlisi Mustafa Doğan.


Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Fahri Yiğit, Batı Akdeniz İhratçılar Birliği yönetim kurulu üyesi ve Gazipaşa Tuncerler Petrol sahibi Süleyman Tuncer, Haşim Yetkin, Kamil Yüzbaşıoğlu, Muammer Soylu, İbrahim İpbüker.


AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi ile ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan.