p>Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) ve Kızılay ihtiyaç sahibi öğrenciler için butik açtı. 
\ \ UAÜ ve Kızılay’ın ortak projesinin açılışını Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Kızılay İstanbul Merter Şubesi Başkanı Erhan Tan ve Kızılay Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cengiz Nizam gerçekleştirdi. İhtiyaç sahibi öğrencilerin bot, mont, gömlek, ayakkabı gibi her türlü eksiklerinin giderilmesi için açılan butiği her iki kurum çalışanları kısa sürede büyük bir özveri göstererek tamamladı.
\ \
\ \ Hedef ihtiyaç sahibi tüm öğrenciler
\ \ Üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi yerli ve yabancı tüm öğrencilerin eksikliklerini gidermek için hazırlanan butiğin açılışında UAÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, “Kızılay ile ortaklaşa açtığımız bu butikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize her türlü kıyafet yardımı yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kesinlikle kâr amacı gütmeyen butikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
\ \ Kızılay İstanbul Merter Şubesi Başkanı Erhan Tan ise “Uluslararası Antalya Üniversitesi ile böylesine anlamlı bir etkinlikte birlikte çalıştığımız için çok mutluyuz. Öğrenciler bizim geleceğimiz. Faydası olacak her türlü projede bir arada çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

\ \