Kemer Belediyesi'nin desteğiyle Özel Umut Su Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen 'Benim Objektifimden Kemer Özel Çocuklar Fotoğraf Sergisi', Kemer Belediyesi Göynük Mahallesi Günübirlik Sahil Tesisi'nde ziyarete açıldı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Serginin açılışı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top ve Cuma Afşin, Umut Su Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Sera Şimşek, ilçedeki okulların müdürleri, muhtarlar, rehabilitasyon merkezi öğrencileriyle velilerinin katıldığı törenle gerçekleştirildi.

'SANATA ENGEL YOK'

Törende konuşan Başkan Mustafa Gül, "Göreve geldiğimiz yıldan bu yana engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün düzenlemeleri yapıyoruz. Biz ilçemizdeki bütün cadde ve kaldırımları engellilere uygun olarak inşa eden ender belediyelerden biriyiz. İlçemizi fiziki ve sosyal olarak engelsiz hale getirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu sergide özel çocuklarımızın çektiği birbirinden güzel fotoğraflar yer alıyor. Onlar kendilerine fırsat verilince ne kadar güzel eserler ortaya koyabilecekleri bir kez daha kanıtladılar. Engelleri sanatla aştılar" dedi.

15 ÇOCUĞUN FOTOĞRAFI YER ALDI

Sergide Umut Su Rehabilitasyon Merkezi'nde öğrenim gören 15 çocuğun ve gencin Kemer'in çeşitli turistik bölgelerinde çektikleri 20 fotoğraf yer aldı. Fotoğraflar Göynük Sosyal Tesisleri'nin ardından Umut Su Rehabilitasyon Merkezi'nde açılacak sergide de beğeniye sunulacak.