p>Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Tosmur Mahallesi\'ne bağlı Gölbeleni Yaylası\'nda altyapı ve yol genişletme çalışmalarına başladı.
Alanya merkeze 110 km uzaklıkta bulunan Tosmur Gölbeleni Yaylası\'nda çalışmalara başlayan Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü\'ne bağlı ekipler, Gölbeleni\'nde alt yapı çalışmalarını tamamladı. Özellikle kış aylarında bozulan dere yataklarında büzleme çalışması yapan ekipler, yollarda da genişletme ve düzeltme çalışmalarına başladı.
5 AYRI NOKTADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, Fen İşleri Müdürlüğü\'nün de destekleri ile doğu bölgesinin yaylalarında 5 ayrı noktada çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Uzun yıllar yayla yollarının bakımsız kaldığını belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, \'\'Alanya Belediyesi olarak yaz ayı öncesi yaylarımızın çalışma programını belirledik. Şu anda 5 ayrı noktada ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Biz öncelikle yayla yollarında alt yapı çalışmalarına önem verdik. Şimdi ise genişletme ve düzleştirme çalışmaları devam ediyor.\'\' dedi.