p>KAYMAKAM HARPUTLU \\\"BURADAKİ AĞAÇLAR YEŞİL KALDIKÇA ŞEHİTLERİMİZİ HER ZAMAN YAD EDECEĞİZ\\\"

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ve Akil Gençler Platformu tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı. Kaymakam Harputlu, \\\"Buradaki ağaçlar yeşil kaldıkça şehitlerimizi her zaman yad edeceğiz\\\" dedi.

Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ve Akil Gençler Platformu tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına 50 dönüm alan içerisine 1.500 adet fidan dikildi. Fidan dikme etkinliğine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Alanya İşletme Müdürü Yücel Sönmez yaptı. Müdür Sönmez, \\\"15 Temmuz Şehitlerimizin anısına 50 dönüm alana 1500 fidan dikeceğiz. Akil Gençler Platformu ile birlikte bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Canını bizler için veren şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu fidanlar sayesinde şehitlerimizi unutmayacağız\\\" dedi.

Akil Gençler Platformu Genel Başkan Yardımcısı Musa Öğütçü ise yapmış konuşmada şunları kaydetti: \\\"Bu faaliyeti 3 ay öncesi organize ettik. Bugün ise son noktaya gelerek fidanlarımızı dikeceğiz. Allah utandırmasın.\\\"

KAYMAKAM HARPUTLU \\\"ORMANLARIMIZI KORUMAK HEPİMİZİN VATANDAŞLIK GÖREVİDİR\\\"

Çok anlamlı bir tören olduğunu belirten Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, \\\"Milletimiz, şehitlerimizi unutmaması için bu tür etkinlikler yapmalıdır. Bugün dikecek olduğumuz fidanlar sayesinde şehitlerimizi tekrardan yad edeceğiz. Çok anlamlı ve düşünceli bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Ayrıca benim için ağaç dikimi de çok önemli. Bir çok etkinliğe gidiyorum. Gittiğim etkinlikler arasında ağaç dikimi olduğunda ayrı bir hevesle etkinlik alanına gidiyorum. Çok uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu vatandaşlık görevimizi yerine getirirken ağacı ve ormanı korumanın uygarlığın en temel göstergesi olduğunu çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkmalıyız\\\" dedi.

HARPUTLU \\\"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ\\\"

Şehitlerimiz için ne yapsak azdır diyen Kaymakam Harputlu konuşmasını şöyle tamamladı: \\\"15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi gibi bir olayla karşılaştık. Milletimiz inşallah bir daha böyle kötü olaylarla karşılaşmaz. O gece şehit olan vatandaşlarımıza Allah\\\'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimiz için ne yapsak az. Buradaki ağaçlar yeşil kaldıkça şehitlerimizi her zaman yad edeceğiz.\\\"