Türkiyede üretilen tüm pırlanta parçalar ülkemizle birlikte Avrupada da satışa sunulmaktadır. Ve Zen markasına ait ürünler arasında en büyük ilgi her zaman pırlanta yüzük modellerine olmaktadır. Pırlanta yüzüklerin kadınlar için çok önemli bir yeri vardır. Hem maddi hem de manevi değeri çok yüksek olan pırlanta yüzükler Zen markası ile birlikte her kadının ulaşabileceği bir konumda satışa sunulmaktadır.

Zen pırlanta yüzük modelleri farklı birçok tasarımda hazırlanmaktadır. Zen tasarımcıları tarafından tek tek özenle tasarlanan tüm modeller aynı zamanda farklı bütçelerin sahip olabileceği şekilde sunulmaktadır. Sizlerde kendiniz için ya da hediye olarak bir pırlanta yüzük satın almak istiyorsanız muhteşem Zen pırlanta koleksiyonlarına göz atabilirsiniz. 

Zen pırlanta yüzük modellerinin her biri göz alıcı bir tarza sahiptir. Özel günlerde ya da gündelik yaşamda şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen Zen kadınlarının göz doldurması için tek bir Zen pırlanta yüzük yeterli olmaktadır.

ZEN BAGET YÜZÜK

Zen markasına ait pırlanta yüzük modelleri ile birlikte en çok tercih edilen tasarımların başında baget yüzük koleksiyonları gelmektedir. baget kesim taşların çok şık ve özel tasarımlarla sunulduğu baget yüzük modelleri modern kadınların ilgisini çekmektedir. Modern havası ve ışıltılı tarzı ile gündelik yaşamın en önemli detaylarından olan baget yüzük modelleri farklı tasarımlarda karşımıza çıkmaktadır.

Aslında baget yüzük modelleri baget kesim taşlarla hazırlanmaktadır. Baget kesim taş denildiğinde en çok bilinen modeller köşeli bir kesime sahip olan taşlardır. Kare ya da dikdörtgen olarak köşeli şekilde tasarlanan baget taşlar pırlanta taşlar ile birlikte kullanılarak muhteşem Zen baget yüzükler tasarlanmaktadır.

Eğer modern bir yapınız varsa ve farklılıklardan hoşlanıyorsanız Zen pırlanta baget yüzük modelleri arasında farklı kesim taşları da tercih edebilirsiniz. Kalp kesim ya da su damlası kesim baget taşlı farklılıktan yana olan kadınların parmaklarını süslemektedir.  Tüm Zen baget yüzük modelleri için Zen mağazalarını ya da https://www.zenpirlanta.com/ sitesine göz atabilirsiniz.