Tasarımı ile göz dolduran duvar saatleri evlerin ve iş yerlerinin gözde ürünleri arasında yerini edinir. Duvar saatleri zamanı göstermenin yanı sıra görsel olarak ortama uyum sağlayan bir aksesuar olarak bilinir. Bu yüzden de tercih edilmesi sırasında mobilya ve diğer ürünler ile kombin edilmesine özen gösterilir. Seçilecek olan duvar saatleri konulacağı yere göre de seçim yapılmasını gerektirir. İş yeri için daha klasik modeller tercih edilirken, ev için daha spor ve dijital görünümlü modeller tercih edilir.

DUVAR SAATLERİNİN MODELLERİ

Satın alınacak olan duvar saatleri modelleri ile son zamanlara damga vurmalıdır. Özellikle parlak görünümlü ya da ahşap görünümlü duvar saatlerinin daha sık tercih edildiği gözlenir. Bazı modellerinde de iç kısmında sayılar açıkça yazılırken bazı modellerinde sayılar görülmez. Bunun yerine nokta ya da çubuk gibi işaretler bulunur. Hatta hiç iz olmayan modelleri de son dönemlerde popülerdir.

Tasarımlarıyla göz dolduran duvar saatlerine sahip olmak için https://www.madamecoco.com/duvar-saatleri/ adresini kolayca ziyaret edebilirsiniz.