Geliştirilmiş bileşenleri cildi arındırır ve siyah noktaların yok edilmesinde etkili olur. Cildi yarıştıran ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturan bioderma sebium krem cilt sorunlarını en aza indirmede başarılı bir sonuç verir. Aktif içeriği ile kızarık görünümünü yatıştırarak cildi rahatlatır. Temiz bir cilde uygulandığı sürece mükemmel sonuçlar verir. Düzenli bir kullanımla sonuçlarını daha iyi görebilirsiniz. 

BİODERMA SEBİUM İŞLEVLERİ

Bioderma sebium krem yağlı ciltlerde sürekli olarak tekrar eden ve inatçı cilt problemlerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Siyah nokta, parlaklık, akne, sivilce, yağlı görünüm ve iltihap eğilimli cilt için doğru bakım yaparak bu sorunlar yok edilebilir.

Özellikle sensitive serisi cildin üretmiş olduğu fazla sebumun dengesini sağlayarak iyileşmeye destek olur. Ayrıca cildinizin yağ dengesini koruyarak sivilce ve akne oluşumlarının önüne geçmenizi sağlar. Böylece cildin nem dengesi korunmuş olur ve cilt sorunları daha oluşmadan önce önlenir.  Siz de cilt sorunlarınızdan bioderma Sebium ile kurtulmak isterseniz https://www.kozmela.com/bioderma-sebium sitesini ziyaret edebilirsiniz.