p>Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın her Çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saatlerinde biraraya geldiği 6 yaşındaki Esila Kendir, belediye fuayesinde ezbere okuduğu İstiklal Marşı’yla herkese gurur dolu anlar yaşattı. 
\ \ Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın her Çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saatleri için bu hafta da mesaisine tam 08.30’da belediye fuayesinde bulunan Turunç Masa’da başladı.
\ \ Turunç Masa’da Muratpaşa’nın farklı noktalarından gelen vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Uysal, sorunları ve çözüm önerilerini ilçe sakinleriyle birlikte değerlendirdi, taleplerini ve isteklerini aracısız ilgili birimlere iletti.
\ \ Başkan Uysal’ın Turunç Masa’da bu haftaki konukları arasında Muratpaşa Belediyesi’nin Dutlubahçe Kreşinin eski öğrencilerinden 6 yaşındaki Esila Kendir ve ailesi vardı.
\ \ Antalya ve ilçeleri arasında düzenlenen ‘İstiklal Marşı’ okuma yarışmasında birinci olan Esila, madalyasıyla birlikte Başkan Uysal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal, Muratpaşa’nın eski öğrencisini tebrik edip kutlarken Esila da İstiklal Marşı’nın ezberden okuyarak belediye
\ \ fuayesinde bulunan herkese gurur dolu anlar yaşattı.

\ \