p>Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, milli hafızaya katkı sağlamak için hatıra ürün olarak yeniden tasarladıkları Türk Milli Futbol Takımı’nın ilk milli formasını, meclis üyelerine hediye etti. 
\ \  Kepez Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısında 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddelerinin önemli bir çoğunluğu komisyonlara havale edildi.
\ \
\ \ Kepez’e yeni müdürlük
\ \ Kepez Belediyesi’nin, 19 olan müdürlük sayısı da mecliste görüşen yeni müdürlük kurulmasıyla ilgili gündem maddesiyle 20’ye çıktı. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve modern tesislere sahip olan Kepez Belediyesi’nin yeni hizmet birimi Tesisler Müdürlüğü oldu. Kepez Belediyesi Tesisler Müdürlüğü’nün, çalışma, usul ve esasları hakkındaki yönetmelik görüşülmesi için Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.
\ \
\ \ Meclis üyelerine milli forma
\ \ Ülkeyi yasa boğan her terör saldırısında milli bir duruş sergileyen Kepez Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında, A Milli Futbol Takımı’nın ilk formasının heyecanı yaşandı. Başkan Hakan Tütüncü, hatıra ürün olarak yeniden tasarladıkları Türk Milli Futbol Takımı’nın 1923’te giydiği ilk milli formayı meclis üyelerine hediye etti.
\ \
\ \ Milli hafızaya katkı
\ \ Tütüncü, “Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’ni ziyaret ettim. Oradan sizlere güzel bir hediye, 1923 yılında milli takımımızın giydiği ilk formaları getirdim. İlk milli formayı, meclis üyelerimize bir hatıra olarak hediye edeyim istedim” dedi. Tütüncü, milli hafızaya katkı sağlamak ve bir hatırayı yaşatmak amacıyla Türk Milli Futbol Takımı’nın 1923’te giydiği ilk milli formaları, aslına uygun şekilde yeniden tasarladıklarını kaydetti.
\ \ Meclis üyeleri milli forma hediyesinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler. Daha sonra meclis üyeleri, milli formalarla anı fotoğrafı çekildi.

\ \