Adana,  İstanbul,  Antalya gibi illerden kente gelen bağlı dernek temsilcileri ve üyeler, HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık başkanlığındaki toplantıda bir araya geldiler.  Isparta Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştiren buluşmada, kamu kurum ve kuruluşlarının ziyaret edilerek, duyarlılık oluşturulması vurgusu yapıldı.

Başkan Nesrin Çıtırık illerdeki temsilcilerine seslenerek, hayvanların korunması konusunda gönüllülerin kazanılması ve bu konudaki teşvik çalışmalarının artırılmasına ağırlık verilmesini istedi.

Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında hayvan hakları konusunda bilinçlendirme ziyaretlerinin yapılması ve çalışmaların artırılmasına dikkati çeken Başkan Çıtırık, gerekli çalışmaların rapor edilmesi talebinde bulundu. Çıtırık ayrıca, bu tür konularda gönüllüler ile sık sık irtibata geçilmesi ve toplantılar yapılması gerektiğini ifade etti.

Toplantıda ayrıca, HAYKONFED'in  İstanbul İl Temsilcisi  Nihal Aydın,  Alanya Yerel Hayvan Görevlisi Hülya  Altay,  Antalya Basın - Yayın Sorumlusu Şebnem Ebe İnç ve  Isparta'daki temsilcileri olan  Isparta Hayvan Koruma Derneği (ISHAYKO) Başkanı Aynur Gül ve Yardımcısı Sabri  Kocabaş da yer aldı.