HABER - Hasan KAYA

Belediye Meclis Toplantısında söz alan Ak Parti İlçe başkanı Ali Doğan şunları söyledi:

“Gazipaşa'da Meclis üyelerimizle birlikte grup toplantımızı yaptıktan sonra, Gazipaşa Belediyesi’nin Kasım Ayı meclis toplantısına katıldık. İlçe halkımıza hizmet veren ve cazibeli akan en önemli kaynak suyu olan Sugözü içme suyunun kullanım ve faydalanma hakkının Gazipaşa halkının tamamına ait olduğunu ve hiç bir oldu bittiye müsaade edilmemesi konusundaki kararlılığımızı vurguladık. Ayrıca Havaalanı kavşağındaki Osmanlı Tuğrasının durumunu sorarak tekrar yerine yapılmasını istedik.” dedi.

TERZİ: “GEREKLİ TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Gazipaşa Belediyesi Kasım ayı meclisinde konuşan MHP İlçe başkanı Numan Terzi’de Sugözü suyu konusunda belediye gerekli tüm desteği vereceklerini belirterek şunları söyledi:

“Değerli hemşerilerim, sevgili Gazipaşa halkı! Bugün Kasım ayı belediye meclisi toplantısına katıldık ve ilçemiz adına hayati öneme sahip olan bir konuda MHP olarak tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk. Herkes bilmelidir ki Gazipaşa halkı her şeyin en güzeline ve en iyisine layıktır. Dolaysıyla ilçemizin içme suyu ihtiyacını karşılayan Su Gözü kaynak suyu ile ilgili hiç kimse oldu bittiye getirmek suretiyle bir karar verme yetkisine sahip değildir. İçme suyu olarak kullanılan kaynak suyunun kullanım hakkı sadece halkımıza aittir. Bu sebeple her konuda olduğu gibi bu konunun da takipçisi olacağımızdan ve MHP ilce teşkilatı olarak gerekli bütün desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.