HABER – Hasan KAYA

Geçtiğimiz Pazar günü Gazipaşa'ya gelerek Gazipaşa Kadın girişimi ve üretim kooperatifinin açılışına katılan CHP Antalya İl başkanı Nusret Bayar, açılışın ardından Gazipaşa'da belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Gazipaşa Hal Komisyoncular Derneği Başkanı Hamdi Fidan'ı da ziyaret etti. Gazipaşa'da ilk olarak Kadın girişimi ve işletme kooperatifinin açılışına katılan CHP Antalya İl başkanı Nusret Bayar daha sonra Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

Burada belediyenin çalışmaları konusunda başkan Yılmaz’dan bilgi alan İl başkanı Bayar, son olarak başkan ile birlikte Gazipaşa'da Toptancı Hali’ne giderek burada hal komisyoncular başkanı Hamdi Fidan'ı ziyaret edip haldeki sorunlar ile ilgili bilgi aldı.

Bazı Hal esnaflarını da ziyaret eden Bayar ve yönetimi ilçeden ayrıldı. Bu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Yılmaz ve Hal Komisyoncular başkanı Hamdi Fidan, kendilerini ziyaret eden CHP İl başkanı Bayar ve beraberindeki diğer yöneticilere teşekkür ettiler.