GAZİPAŞA’DA Ağaçlandırma Günü dolayısıyla 11 Kasım Cuma günü fidan dikim programı düzenlendi. Geçtiğimiz yıllarda, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda başlatılan, ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası, bu yıl da 11 Kasım Cuma günü saat 11.00'de Gazipaşa’nın Küçüklü Mahallesi’nde düzenlenerek fidan dikildi.

‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapsamında Gazipaşa Orman işletme Müdürlüğü tarafından Küçüklü Mahallesi’nde fidan dikim programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Jandarma Komutanı Emre Cihat Aydemir, Cumhuriyet Savcısı İlker Dülgeroğlu, Gazipaşa Orman İşletme müdürü Ahmet Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Müftüsü Fahri Başar, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Nazan Durak Özçelik, Mal Müdürü Cavit Özer, Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Rıza Büyükakça, kurum amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve ilçedeki birçok okuldan öğrenciler katıldı.

“YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLE GAZİPAŞA'MIZDA BİR FAYDAMIZ DOKUNMUŞSA BİZLERDE KENDİMİZİ MUTLU HİSSEDERİZ”

Saat 11.00'de tüm Türkiye'de olduğu gibi Gazipaşa'da da fidan dikimi programda ilk fidanı İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve öğrenciler birlikte fidan dikti. Daha sonra programda katılan protokol üyeleri ve kurum amirleri, öğrenciler ile birlikte keçiboynuzu harnup fidanı dikti. Programda Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Küçüklü Mahallesi’nde öğrenciler ile birlikte keçiboynuzu fidanı dikti. Program sonrası Orman İşletme Müdürlüğü tarafından davetlilere gözleme ve ayran ikram edildi.