Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Mayıs ayında Cumhuriyet Mahallesi Cebeli Tepesi yolunda sıcak asfalt çalışmasıyla asfalt sezonu açılışını yapmıştı. Belediye ekipleri, Gazi Mahallesi Ulusal Egemenlik 1 Caddesi’nde yaptığı asfaltlama çalışması ile on yedi tane mahallede hem sıcak hem de sathi asfalt serimi yapan ekipler, ortalama 60 km asfalt serimi gerçekleşti. Özellikle daha önce asfalt serimi yapılmamış ya da ihtiyaç önceliği olan mahallelerde asfalt serimi gerçekleştiren Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, konforlu ve güvenli yollarla ulaşımın rahatmalasını sağladı. Yapılan asfalt çalışmaları, Gazipaşa halkının takdirini aldı.

‘‘BUGÜNE KADAR ASFALT SERİMİ YAPILMAMIŞ BİRÇOK YOLUMUZUN, ULAŞIMINI RAHATLATTIK’’

Asfaltlama çalışmalarını inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ yaptığı açıklamada “ 2021 yılı asfalt sezonumuzu, sizlere söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden hızla tamamladık. Merkezde ve kırsalda, ulaşımda büyük sıkıntı çekilen 17 mahallemize, toplamda 60 kilometre asfalt serimi yaptık. Kahyalar’dan Beyrebucak’a, Akoluk’tan Cumhuriyet’e, bugüne kadar asfalt serimi yapılmamış birçok yolumuzun, ulaşımını rahatlattık. Vatandaşlarımızı, uzun yıllardır özlemini çektiği asfalt yollara kavuşturduk.’’ İfadesiyle özellikle daha önceki yıllarda hiç asfalt serimi yapılmamış mahallelerde çalışma yaptıklarını vurguladı.

‘‘ULAŞIMDA KONFOR VE GÜVENİ SAĞLADIK’’

Yaptıkları bütün çalışmalarda kalıcı hizmet düşüncesiyle hareket eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ konuşmasında ‘‘Biliyorsunuz ki kalıcı yollar yapmak hedefiyle çalışmalarımıza başlamıştık.  Bakımsız, tozlu ve çamurlu yolların, öncelikle alt yapı ve yağmur suyu sorunlarını çözdük. Yağmur suyu hatları döşedik. Kaldırım çalışmaları yaptık. Asfalt serimimizi gerçekleştirdik. Ve söz verdiğimiz gibi birçok mahallemizde, ulaşımda konfor ve güveni sağladık.’’ Sözleriyle yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

‘‘GÜVENLİ, FERAH VE KONFORLU YOLLARIMIZ, GAZİPAŞA’MIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’’

Çalışmalar devam ederken belediye çalışanlarını sık sık ziyaret eden Başkan YILMAZ ‘‘Ekip arkadaşlarımızla birlikte, hiç durmadan, önümüzdeki sezon için asfalt hazırlıklarına başladık.2022 yılında, asfalt serimi bekleyen diğer mahallelerimizde de planlı bir şekilde çalışma gerçekleştireceğiz. Asfalt çalışmalarında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yolun Medeniyet olduğu bilinciyle ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güvenli, ferah ve konforlu yollarımız, Gazipaşa’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2022 yılı asfalt çalışmalarının ön hazırlıklarına başlanıldığının bilgisini verdi.