HABER – Hasan KAYA

Aslen Osmaniye ili Düziçi ilçesinden olan görev yaptığı her okulda hem öğrencilerinin hem de öğrenci velilerinin sevgisini ve taktirini kazanan Bülent Dinç İlk ve orta öğrenimini Düziçi’nde tamamladı. 1999 tarihinde Niğde Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Ağrı ili Tutak İlçesi Soğukpınar Köyünde doğu görevini yaptıktan sonra Alanya ve ilçemiz Gazipaşa’da görev yapan Dinç'in Gazipaşa Fadime Tuncer İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği yaparken Konyaaltı Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda tayini çıktı. Bir kaç gün önce yeni görevine başlayan Dinç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Telefonla görüştüğümüz ve Gazete Alanya’ya konuşan Dinç, “22 yıllık görevim süresince öğrencilerime elimden gelenin en iyisini yapmak için her türlü fedakarlığı yaptığımı düşünüyorum. Bundan sonraki görev sürecimde yeni okulumda yeni umutlar yeşertmek için hayat felsefem olan doğruluk, dürüstlük ve adaletten şaşmadan öğretmenliğimi yapmayı, hayata dört elle sarılan mutlu, ne yapacağını bilen umutlu, vatanına ve milletine yararlı bireyler yetiştirmeye devam edeceğim inşallah” dedi.

Dinç, yeni atandığı okulda öğrencileri ile fotoğraf çektirdi. Dinç'e Gazipaşa'ya kattığı değerden ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.