HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa Müftülüğü, "Yaşlılar Haftası" münasebetiyle yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yemek ikramında bulundu. Gazipaşa İlçe Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörü Uzman Vaiz Ayşe Koç ve Kur'an Kursu Öğreticileri 20 yaşlı aileyi evlerinde ziyaret ettiler.

Uzman Vaiz Ayşe Koç yaptığı açıklamada, "Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Herkesin ortak paydası insan olmaktır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Yaşlılık, insanoğlunun en olgun ve mütevazı dönemidir. Yaşlılar, yılların verdiği birikimle her türlü saygıyı hak eden, adeta birer tecrübe çınarlarıdır. Yaşlılara saygı göstermek, onlara hürmet etmek dinimizin gereklerindendir" dedi.

İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan’da bu anlamlı faaliyetten dolayı Müftülük Personeli Uzman Vaiz Ayşe Koç ve Kur'an Kursu öğreticilerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.