HABER - Hasan KAYA

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlk olarak Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul ziyaretlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Akalan İlk/Ortaokulu’nu ve İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk/Ortaokulunu ziyaret etti.

UYGULAMA SINIFLARINI GEZDİLER

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, dün Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Bülent Şen rehberliğinde okulda bulunan uygulama sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Altun ve Müdür Kocagöz, okul müdürüne çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Altun, okul öğretmenlerinin bahçeye yaptığı muz bahçesini de ziyaret etti. Okulda yapılan çalışmalara büyük ilgi gösteren Kaymakam Altun daha sonra okul öğrencileri ile bir araya geldi. 6 Eylül itibari ile yüz yüze eğitime başlayan okullardaki eğitim sürecini yerinde incelemek üzere, Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, okulda görev yapan öğretmenleri ve okul idarecilerini uzaktan eğitim sürecini başarılı bir şekilde yürüttükleri için tebrik ettiler.

MÜDÜR KOCAGÖZ ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Akalan İlk/Ortaokulu ve İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kocagöz, Okul Müdürlerinden okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Kocagöz, burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.