HABER - Hasan KAYA

BELEDİYE BETONU KENDİSİ ÜRETİYOR

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, Şahinler Mahallesi’nde yürütülen beton yol çalışmalarını ziyaret etti.  Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaklaşık bir ay önce Sugözü Mahallesi’nde mobil beton santrali kurup, beton yol çalışmalarını başlatmıştı. Kısa zamanda Sugözü Mahallesi’ne toplamda 560 m3 beton dökülerek yaklaşık 3000 m beton yol yapıldı.

KARABULUT’TAN YOL TEŞEKKÜRÜ

Sugözü Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Hayri Karabulut, Belediye Başkanı Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Karabulut, “Her caddede, sokakta emeği geçen Sayın Belediye Başkanım Mehmet Ali Yılmaz Bey başta olmak üzere, Başkan Yardımcımız Serkan Özkurt‘a, Fen İşleri Müdürümüz Ülkü Genç’e, ayrıca belediyede çalışan tüm arkadaşlara, köyüm ve şahsım adına sonsuz teşekkür ederim’’ dedi.

SIRA ŞAHİNLER’DE

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Sugözü Mahallesi’ndeki beton yol yapımı tamamlandıktan sonra Şahinler Mahallesi’nde çalışmalara başlayan ekipleri ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. Şahinler Mahallesi’ne geçildiğinde ilk olarak evinin önüne beton dökümü yapılan engelli vatandaşı da ziyaret edip, aileyle sohbet etti. Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Yılmaz, ‘‘Kırsal Mahallelerimizde daha hızlı yol çalışmaları yapabilmek için yaklaşık bir ay önce mobil beton santralimizi Sugözü Mahallemize kurduk. Ekiplerimiz kısa zamanda çok iyi iş çıkararak, yaklaşık 3000 m beton yol yaptılar. Mahalle halkımızla görüştük. Herkes çok mutlu. Ekiplerimiz şimdi de Şahinler Mahallemizde yol çalışmalarına başladı. İlk olarak ihtiyaç önceliği olan engelli vatandaşımız Mükremin Çomruk’un evinin önünde beton dökümü yapıldı. Sonrasında da önceden planlanmış olan bölgelere beton dökümü yapılacak. Buradan sonra Çamlıca Mahallemize, oradan da plan dahilindeki bütün mahallelere beton yol hizmeti götürülecek. Biz Gazipaşa Belediyesi olarak yolun medeniyet olduğunu biliyor, özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

BİZ İSTEDİK BELEDİYE YAPTI

Şahinler Mahalle Muhtarı Hasan Değirmenci ise mahalleye gelen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt’u karşıladı. Muhtarı Hasan Değirmenci, “Gazipaşa Belediyemiz her konuda yanımızda. Yollarımızın yapılması için büyük bir emek harcayan sevgili Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Halkımız şimdiden çok mutlu. Herkesten Allah razı olsun” dedi.