HABER- Hasan KAYA

Bu sezon vatandaşların korona virüs nedeniyle büyük maddi manevi sıkıntılar çekerken buna bir de bazı işletmeler de fahiş fiyatlar uygulaması insanları iyice zor duruma düşürüyor. Gazipaşa sahilinde faaliyet gösteren bir restoranın yiyecek ve içecek fiyatlarının çok pahalı olduğunu söylediler. Bölgedeki İşletmelerin fiyat listesisin bir birinden çok farklı olduğunu belirten vatandaşalar bazı işletmeler de fiyatlar normalinden iki katına satılıyor diyerek dert yandılar.

Daha önce 7.5 TL ye içtikleri bir nescafeyi daha sonra başka bir işletmede ise 15 TL ye içtiklerini ifade eden vatandaşlar o işletme de sadece nescafe değil tüm yiyecek ve içeceklerin de çok pahalı satıldığını ifade ettiler. Gelen bu şikâyetler üzerine bizde sahildeki restoranların hepsinde birer nescafe içtik gerçekten vatandaşın bu konuda ne kadar haklı olduğunu öğrendik. Diğer işletmelerin fiyatları gayet uygun iken bölgedeki bir işletmenin ürün fiyatlarının çok pahalı olduğunu gözlemleyen vatandaşlarda Gazipaşa Belediyesinin sahildeki bu işletmeyi tespit edip gerekli cezai işlemi yapması için göreve davet ettiler.

EMEKLİ MEMUR ADETA SİTEM ETTİ

Gazipaşa bazı işletmelerin pahalı ürün satıp vatandaşı kazıklamasına Emekli polis memuru Hasan Ali Şen'de adeta sitem etti. Bu sitemini sosyal medya sayfasında paylasan Hasan Ali Şen şu ifadelere yer verdi: “Gazipaşa'da bazı işyerleri vatandaşı salak yerine koyuyor. Bir kola 12 TL sade soda 10 TL küçük su 5 TL büyük su ise 10 TL. Bu ne yahu ayıp denen bir şey var” diyerek vatandaşı kazıklayan bu esnafa sitem etti.

Emekli polis Şen'in yaptığı bu paylaşıma birçok vatandaştan destek yorumları geldi.