HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa Yeni Mahallesi’nde Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasının yanında işyeri Hüseyin Uysal ve Ortağı Ahmet Sarıoğlu ortak olduğu Güneş Paneli Solar Otomasyon Sistemleri adlı işyeri açıldı.

Açılışa Ak Parti İlçe Başkanı Alin Doğan, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez,  Gazipaşa Soysal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Ali Rıza Büyükakça'nın yanı sıra vatandaşlarda katılım gösterdi.

İlçe Müftüsü tarafından okunan açılış duasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Doğan ve Müftü Erdoğan işyerinin açılış kurdelesini birlikte kesti ve işyerinin Gazipaşa’ya hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

Bu konuda bilgi veren İşletme ortaklarından Sarıoğlu, “Yenilenebilir enerji sistemlerinin en önemlisi olan güneş enerjisinden yaptığımız işler arasında, tarımsal sulama, evsel paketlerimiz, çatı GES (Güneş Enerji Santrali) bulunuyor. Bunun yanında, aküler, On-Grit inverter grubu, güneş panelleri, solar aydınlatma, sulama sistemleri ve güç kutularımızla, halkımızı ve üreticilerimizi üzerindeki elektrik yükünden kurtaracak çalışmalara imza atıyoruz. Ürünlerimiz ve çalışmalarımızdan bilgi almak isteyen tüm Gazipaşalıları iş yerimize bekliyoruz” dedi.