Gazipaşa'ya bağlı Kahyalar Mahallesi'nde meydana gelen olayda geçtiğimiz günlerde Gazipaşa- Alanya Havalimanı kavşağında market işletmeciliği yapan Ulaş D.'nin iş yeri önünde park halindeki otomobiline, Ahmet Yiğit, kullandığı 07 AHS 980 plakalı minibüsle çarptı. Olayın ardından Ulaş D. ile Ahmet Yiğit arasında sözlü tartışma başladı.

TAKİBİ BIRAKMADI ÖLDÜRDÜ

Kavgaya dönüşen olayın ardından Ahmet Yiğit minibüsüyle olay yerinden uzaklaştı. Ulaş D. ise otomobiliyle peşine düştüğü Ahmet Yiğit'i, kendine ait minibüsü Sarıağaç mevkiinde arıza yapınca yakaladı ve ateş ederek yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Ahmet Yiğit tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DETAYLAR BELLİ OLDU

İddialara göre Ahmet Yiğit ve Ulaş D. arasında eskiden kalma bir alacak-verecek davası olduğu ve bu yüzden tartışmaların alevlendiği belirtildi. Önce Ahmet Yiğit’in aracının frenlerinin tutmaması üzerine katil zanlısı Ulaş D.’nin aracına çarptı. Daha sonrasında Ulaş D.’nin takibi sonrası Gazipaşa’dan Alanya’ya gelen Ahmet Yiğit büfe benzeri bir yerde durdu. Burada gerçekleşen sözlü tartışma sonrası ise Ulaş D. Ahmet Yiğit’i ateş ederek yaraladı.

CİNAYETİN SIRRINI O MU ÇÖZECEK?

Bir beton firmasında santralcı olarak çalıştığı öğrenilen ve olaydan sonra kaçan Ulaş D.'nin izine halen ulaşılamadı. İddialara göre Ahmet Yiğit’in bir arkadaşının da cinayet esnasında yanında olduğu ve olayın tek şahidi olarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Ahmet Yiğit’in gizemli arkadaşı ortaya çıkmadan cinayetin sır perdesi de aralanmayacak gibi dururken Gazipaşa ve Alanya Emniyet ekipleri de dört bir yandan kaçak katil zanlısı Ulaş D.’yi ve Yiğit’in arkadaşı olduğu iddia edilen kişiyi arıyor.