HABER – Hasan KAYA

Yangın sonrasında ihtiyaç oluşmasıyla birlikte, belediye şimdi de Gündoğmuş’ta vatandaşlara yemek pişirip ikram etmeye başladı. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği şeklinde üç öğün yemek ikram edilen mobil araçtan, yaklaşık dört bin kişi yemek yiyor. Sadece bir bölgeye değil, Gündoğmuş’un kırsal mahallelerine ve arazide yangın söndürmede çalışan ekibe de yemek gönderiliyor.

GAZİPAŞA BELEDİYESİNİN MOBİL YEMEK ARACI SİMDİDE GÜNDOĞMUŞTA

Konuyla ilgili Gazete Alanya'ya ya konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ‘’ Mobil yemek aracımızla Gündoğmuş’tayız. Ekiplerimiz, üç öğün yemek pişirip, halkımıza ikram ediyor. Yangının ilk saatlerinden beri, afet bölgelerindeki ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Her şeyi dayanışma içinde iyileştirebileceğimize ve bu süreci birlikte atlatacağımıza inancımız tam.’’ sözleriyle afet bölgelerinde tespitler yaptıklarını bu tespitlere göre ihtiyaçları karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Bu olayların birlik ve dayanışma içinde atlatılacağını vurgulayan Yılmaz, yangın felaketinin üstesinden geleceğimize inancımız tam dedi.

‘‘GAZİPAŞA’YA SELAM OLSUN’’

Gazipaşa Belediyesi’nin yangın bölgesinde yaptığı yemekle ilgili konuşan Gündoğmuşlu bir vatandaş, ‘‘ Gazipaşa Belediyesi’nin bölgemize bu hizmeti gerçekten çok değerli. Çok zor günler yaşıyoruz. Bu süreçte Gazipaşa Belediyesi yanımızda oldu. Yemekleri burada sadece biz yemiyoruz, köylerdeki vatandaşlarımıza ve özellikle yangında çalışan emekçilere de götürüyoruz. Başta Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere bizlerin yanında olan, yaramızı sarmaya çalışan tüm belediye ekibine teşekkür ederiz. Gazipaşa’ya selam olsun.’’ dedi.