CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NA VE İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Gazipaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Ali Yılmaz fuar sonrası yapmış olduğu paylaşımda, “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ni, Gazipaşa Kadın Girişimi Kooperatifi ile iş birliği içerisinde, güzel paylaşımlar yaparak tamamladık. Bu güzel organizasyonda bizleri buluşturan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bizlere ev sahipliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum. Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde bizlere desteğini esirgemeyen Gazipaşa Ziraat Odası Başkanımız Yusuf Çelik’e, bizlere ürün temini yapan çiftçilerimize ve Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde emeği olan bütün çalışma arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizler, aydınlık geleceğimiz için deneyimlerimizi ve projelerimizi paylaşarak üretmeye ve her daim çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

FUARA 160 BELEDİYE VE 300'DEN FAZLA KOOPERATİF KATILDI

Fuarda Gazipaşa Belediyesi’nin yerel ürünlerden oluşan standı ilgi odağı oldu. CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi" İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde başladı. 160 Belediyenin 300’ün üzerinde kooperatif ile birlikte katılım sağladığı zirvede Gazipaşa Belediyesi açtığı stant ile zirvenin ilgi odağı oldu.

Bu konuda bilgi veren Gazipaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,  “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Büyükşehir Belediyemiz ile toplamda 160 belediye, 300’ün üzerinde kooperatifle birlikte biz de Gazipaşa Belediyesi olarak bu önemli buluşmada yerimizi aldık. Zirveye katılan diğer belediyeler ile proje ve fikir alışverişinde bulunduk. Kendi arazilerimizde yerli ata tohumlarından ürettiğimiz ve hasadını yaptığımız mahsullerimizi ve Tropikal Park Projemiz için önem verdiğimiz tropikal ürünlerimizi, kurduğumuz standımızda tanıtıyoruz. Özellikle pandemi döneminde sebzeden meyveye, buğdaydan zeytinyağına kadar birçok ürettiğimiz ve hasadını yaptığımız yerel üretime ve tarımsal çalışmalarımıza, bugün zirvede belirlenen tarım politikası ile devam edeceğiz” dedi.